«Vista Theatre»: Ανοίγει ξανά τις πύλες του ο ιστορικός κινηματογράφος του Κουέντιν Ταραντίνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:41 «Vista Theatre»: Ανοίγει ξανά τις πύλες του ο ιστορικός κινηματογράφος του Κουέντιν Ταραντίνο

O κινηματογράφος «Vista Theatre» του Κουέντιν Ταραντίνο στο Λος Φελίζ, στο Λος Άντζελες θα ανοίξει ξανά τις πύλες του με ειδική προβολή της ταινίας του «True Romance» του Αμερικανού σκηνοθέτη και στη συνέχεια του φιλμ τρόμου «Thanksgiving» του Ιλάι Ροθ.

«Ο Κουέντιν ουσιαστικά διατήρησε το αμφιθέατρο - είναι άθικτο, ο κινηματογράφος έχει ανακαινιστεί», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Vista Theatre, Λανς Άλσπο.
Ο κινηματογράφος είχε κλείσει λόγω της πανδημίας

Στο «Vista Theatre», που λειτούργησε πρώτη φορά το 1923 με εσωτερική αιγυπτιακή διακόσμηση, ιδιαίτερα δημοφιλή τη δεκαετία του 1920 γίνονταν εργασίες ανακαίνισης από τότε που οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλεισαν στην αρχή της πανδημίας της Covid-19.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε την αγορά του κινηματογράφου 400 θέσεων στο podcast του Dax Shepherd, λέγοντας τότε ότι, σε αντίθεση με τον άλλο κινηματογράφο του, New Beverly Cinema, θα προβάλλει κυρίως ταινίες πρώτης προβολής.

«Τα επόμενα 100 χρόνια συνεχίζονται στις 17 Νοεμβρίου!» είναι η υπόσχεση που έχει δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Vista Theatre.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση