Η Apple ετοιμάζει event έκπληξη για τις 30 Οκτωβρίου – Πού θα δείτε το «Scary Fast»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 18:59 Η Apple ετοιμάζει event έκπληξη για τις 30 Οκτωβρίου – Πού θα δείτε το «Scary Fast»

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο προϊόν, το οποίο θα είναι «τρομακτικά γρήγορο» («Scary Fast»), παραμονή του Halloween στις 30 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση – έκπληξη έγινε γνωστή σήμερα, 5 ημέρες πριν μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της εταιρείας – κολοσσού της τεχνολογίας στο YouTube.

Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν ή τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple στο επόμενο event της, οι φήμες λένε ότι θα μάθουμε περισσότερα για νέα MacBooks με επεξεργαστή με το νέο chip M3 της εταιρείας, εξ ου και η ατάκα «τρομακτικά γρήγορο», η οποία είναι και στο… πνεύμα του Halloween.

Το «Scary fast» Apple Event θα ξεκινήσει στις 03:00 π.μ. στην Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το βίντεο παρακάτω. Στη χώρα μας θα προβληθεί ξημερώματα της επόμενης ημέρας, καθώς θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα ΗΠΑ στην ανατολική ακτή της χώρας.

 

 

Όσον αφορά τις φήμες για την παρουσίαση της Apple, είναι πιθανό να μάθουμε για ένα ανανεωμένο iMac 24 ιντσών και ένα νέο MacBook Pro σε μεγέθη 14 και 16 ιντσών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση