Απίστευτο: Στην Κίνα έφτιαξαν αγγούρια σε σχήμα μωρού μέσα σε καλούπια - Δίχασε το εγχείρημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 09:51 Απίστευτο: Στην Κίνα έφτιαξαν αγγούρια σε σχήμα μωρού μέσα σε καλούπια - Δίχασε το εγχείρημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Κινέζος αγρότης βιντεοσκόπησε καρέ-καρέ της μέθοδο για το πώς καταφέρνει να καλλιεργεί παράξενα αγγούρια, τα οποία έχουν ακόμα και το σχήμα μωρού εντός μωρού.

Το βίντεο που γυρίστηκε πριν από μερικά χρόνια στην κεντρική Κίνα στην πόλη Σανγκιού της επαρχίας Χενάν κατέγραψε τη διαδικασία που τα αγγούρια μετατράπηκαν σε... μωρά. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που αναπαράγεται μέχρι και σήμερα κατά καιρούς στα social media, ο Lu Zhen -όπως ονομάζεται- φαίνεται να κόβει ένα μέρος του μικρού αγγουριού από την άκρη του, ώστε να χωράει μέσα στο πλαστικό καλούπι που έχει δημιουργήσει.

Βίντεο: Αγγούρια σε σχήμα... μωρού

Μετά από μερικές ημέρες, ο Zhen δείχνει το πώς ανοίγει προσεκτικά τα πλαστικά καλούπια για να δει εάν τα αγγούρια έλαβαν τελικά το σχήμα που ήθελε. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν πριν από μερικά χρόνια στο διαδίκτυο, η τιμή των ειδικών αυτών αγγουριών ήταν 20 φορές μεγαλύτερη από τα κανονικά. Δεν είναι γνωστό εάν ο αγρότης από την Κίνα συνεχίζει να καλλιεργεί φρούτα και λαχανικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

 

 

Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο εγχείρημα είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια, με μερικούς να το βρίσκουν πρωτότυπο και άλλους πάλι να λένε πως τα προϊόντα πρέπει να μεγαλώνουν μόνα τους και όχι μέσα σε πλαστικά καλούπια, χωρίς να παρεμβαίνει το ανθρώπινο χέρι.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση