Καναδάς: Γεννήθηκε μωρό σχεδόν 7 κιλά - Πανευτυχείς οι γονείς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 22:08 Καναδάς: Γεννήθηκε μωρό σχεδόν 7 κιλά - Πανευτυχείς οι γονείς

Το πιο βαρύ τα τελευταία 13 χρόνια στο νοσοκομείο του Οντάριο που γεννήθηκε

Το βαρύτερο μωρό των τελευταίων 13 χρόνων σε νοσοκομείο του Καναδά γεννήθηκε περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Το συγκεκριμένο μωρό ζύγιζε σχεδόν διπλάσιο βάρος από όσο το μέσο νεογέννητο. Στις 23 Οκτωβρίου, η Britteney Ayres έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί, ένα αγόρι με το όνομα Sonny, με καισαρική τομή, αναφέρει το Good Morning America. Όμως, η ίδια και ο σύζυγός της, Chance, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους όταν διαπίστωσαν πως το βάρος του ήταν σχεδόν 7 κιλά.

Το βάρος γέννησης του Sonny αποτέλεσε ρεκόρ για το νοσοκομείο Cambridge Memorial στο Οντάριο. Όπως ανέφερε πάντως η μητέρα του μωρού και τα άλλα παιδιά της γεννήθηκαν με μεγάλο βάρος.

Ο γιατρός της οικογένειας, Dr. Asa Ahimbisibwe, μαιευτήρας και γυναικολόγος στο Cambridge Memorial Hospital, δήλωσε στο GMA, ότι ο Sonny ήταν το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε στο νοσοκομείο από το 2010.«Γνωρίζαμε ότι και αυτό το μωρό θα ήταν μεγάλο, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο μεγάλο», είπε χαρακτηριστικά μιας και τα άλλα της παιδιά είχαν αρκετό βάρος κατά τη γέννησή τους. Πρόσθεσε ότι μόλις γεννήθηκε ο Sonny, όσοι βρίσκονταν στο δωμάτιο των γιατρών και των νοσηλευτών ζητωκραύγαζαν.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το μέσο μέγεθος ενός αγοριού κατά τη γέννηση είναι μεταξύ 3,175 και 4 κιλών. Το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες αναφέρει ως πιο βαρύ νεογέννητο, που έχει καταγραφεί, ένα μωρό πίσω στο 1879 που ήταν σχεδόν 10 κιλά, το οποίο πάντως πέθανε 11 ώρες μετά τη γέννησή του.

Μετά τη γέννηση του μωρού τους, οι γονείς του Sonny έκαναν ανάρτηση πως θα είναι το τελευταίο τους παιδί. «Όλοι έβαζαν στοιχήματα για το πόσο μεγάλο θα γίνει, ακόμη και οι γιατροί και οι νοσοκόμες», δήλωσε ο πατέρας στο Fox News Digital. Ο πατέρας αστειευόμενες πρόσθεσε ότι το μωρό τους δεν θα χρειαστεί ρούχα για νεογέννητα και φοράει ήδη ρούχα για μωρά 6 μηνών.

Η Britteney επιβεβαίωσε ότι τόσο η εγκυμοσύνη της όσο και η γέννηση του Sonny εξελίχθηκαν χωρίς επιπλοκές.

Πηγή: Lifo

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση