Παράξενο φαινόμενο σε παραλία: Χιλιάδες νεκροί αστερίες ξεβράστηκαν, προκαλώντας ανησυχία για την υγεία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 17:10 Παράξενο φαινόμενο σε παραλία: Χιλιάδες νεκροί αστερίες ξεβράστηκαν, προκαλώντας ανησυχία για την υγεία

«Συνιστάται στους πολίτες να μην επιχειρήσουν να τους μετακινήσουν και να κρατήσουν τα σκυλιά και τα παιδιά μακριά»

Χιλιάδες νεκροί αστερίες ξεβράστηκαν σε μια παραλία στο Κεντ της Αγγλίας και οι τοπικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τους πολίτες να μείνουν μακριά από αυτούς υπό τον φόβο πιθανής ασθένειας.

Το περιφερειακό συμβούλιο συνέστησε σε όσους πηγαίνουν στην παραλία να αποφεύγουν τα πλάσματα αυτά, τα οποία βρέθηκαν στην παραλία Margate, σύμφωνα με το BBC.

«Συνιστάται στους πολίτες να μην επιχειρήσουν να μετακινήσουν τους αστερίες και να κρατήσουν τα σκυλιά και τα παιδιά μακριά τους, καθώς μπορεί να έχουν μολυσματικές ασθένειες».

Φωτογραφίες και ένα βίντεο αναρτήθηκαν στο Facebook από τον οικολόγο Nik Mitchell στη σελίδα του, Get Wild.

 

Το εύρημα, το οποίο αναφέρθηκε στις τοπικές περιβαλλοντικές υπηρεσίες την Τρίτη, δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο, ιδίως έπειτα από καταιγίδες, σύμφωνα με έναν ειδικό.

«Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν περιστασιακά ακριβώς γύρω από την ακτογραμμή μας, αλλά αυτό φαίνεται να είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο γεγονός», δήλωσε ο δρ Άνγκους Τζάκσον, αναλυτής δεδομένων στη Marine Conservation Society.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση