Μνήμες ξύπνησε στον Ηλία Σανίδα η επίσκεψη στο Αντλιοστάσιο των Ραχών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 13:00 Μνήμες ξύπνησε στον Ηλία Σανίδα η επίσκεψη στο Αντλιοστάσιο των Ραχών

Οι αναμνήσεις από τα χρόνια της στρατιωτικής θητείας έχουν για τον καθένα ιδιαίτερη αξία που όλοι αναπολούν και νοσταλγούν με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό συνέβη και στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα που επισκέφθηκε την Τρίτη (8/11) που γιόρταζε η Αεροπορία μας, το Αντλιοστάσιο Ραχών όπου είχε υπηρετήσει περίπου είκοσι μήνες.

Ο Ηλίας Σανίδας σε ανάρτησή του στα social, δεν έκρυψε την συγκίνησή του, καθώς ξύπνησαν αναμνήσεις από το παρελθόν ενώ συναντήθηκε «με παλαιούς φίλους και τον διοικητή κ. Βασίλη Στίγκα, τον Διοικητή της μονάδας κ. Καφαρατζή τον υποδιοικητή και τους σμηνίτες καθώς και όλο το πολιτικό προσωπικό, ανταλλάσσοντας απόψεις για τις πιθανές ανάγκες της μονάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση