Όταν μια φωτογραφία αποκαλύπτει το "μεγαλείο" της νεοελληνικής γραφειοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 08:04 Όταν μια φωτογραφία αποκαλύπτει το "μεγαλείο" της νεοελληνικής γραφειοκρατίας

Ένα πανό κρεμασμένο για ένα μήνα στην πεζογέφυρα, που βρίσκεται στη διασταύρωση Μεσογείων - Κατεχάκη, αποτέλεσε την αφορμή στον συμπολίτη μας με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία Παναγιώτη Βασιλείου, να περιγράψει με χιούμορ, μέσα από το Facebook, τις παθογένειες της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.

Το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές δεν το κατέβασαν ακόμη έχει δύο ερμηνείες, κατά τον Παναγιώτη Βασιλείου:

Ή το μήνυμα έχει αγγίξει τους αρμόδιους και το έχουν υιοθετήσει ως προεκλογικό σύνθημα της σχέσης Κομμάτων - ψηφοφόρων.

Ή δεν προκύπτει ποιος είναι αρμόδιος για να το αφαιρέσει. Το Υπουργείο; η Περιφέρεια; ο Δήμος; η Αστυνομία;

«Βέβαια όλα αυτά» σημειώνει σαρκαστικά ο συμπολίτης μας, «θα λυθούν με τη ψήφιση του πρόσφατα κατατεθέντος Νομοσχεδίου για την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση, αλλά μέχρι να ψηφισθεί να συγκροτηθούν οι επιτροπές, να γίνουν οι μελέτες και να εκδοθούν τα Π.Δ. το πανό θα έχει φθαρεί από το πέρασμα των χρόνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση