Πάρτι γενεθλίων με έντονο προεκλογικό "άρωμα"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 08:24 Πάρτι γενεθλίων με έντονο προεκλογικό "άρωμα"

Ένα πάρτι γενεθλίων με έντονο, όμως, προεκλογικό "άρωμα" έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό στέκι της Λαμίας.

Και μιλάμε για προεκλογικό "άρωμα" και για την εορτάζουσα, την υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Βασιλική Λάζου, αλλά και για τους πολλούς φίλους της που βρέθηκαν δίπλα της να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Ντελής, οι πρώην Βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης και Θανάσης Μιχελής, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπανικολάου από την παράταξη "Λαμία στο Κέντρο", η πρώην Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαγγέλης Σακελλάρης και πολλά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα.

Η πανεπιστημιακός και δημοσιογράφος σε ανάρτηση της στο Facebook πάντως έγραψε "Γενέθλια χωρίς τούρτα και πάρτι δεν γίνονται.... Ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες...εν αναμονή εξελίξεων. Τους ευχαριστώ όλους για την τιμή που έκαναν".

Οι εξελίξεις που αναμένονται, τις όποιες αναφέρει η Βασιλική Λάζου, είναι προφανώς η ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ των περισσότερων ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του σε όλη την Ελλάδα. Ανακοίνωση που καθυστέρησε πολύ και αναμένεται εντός της ημέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση