Αναστολή δραστηριοτήτων των υποψηφίων σήμερα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:35 Αναστολή δραστηριοτήτων των υποψηφίων σήμερα στη Φθιώτιδα

Μπορεί το προεκλογικό πρόγραμμα της ημέρας να ήταν φορτωμένο για όλους τους υποψηφίους, όμως οι δραστηριότητες ανεστάλησαν. 

Αναστολή όλων των κομματικών εκδηλώσεων είχαμε σήμερα στη Φθιώτιδα που πλέον έχει εισέλθει,  όπως ολόκληρη η χώρα, στην προεκλογική περίοδο για τις διαφορετικές κάλπες των επόμενων μηνών.

Ο λόγος που οι πολιτικοί και οι αυτοδιοικητικοί του νομού μας ανέστειλαν την προεκλογική τους δραστηριότητα, ήταν πως όλοι τους βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιόμετρα από τη Φθιώτιδα, στην Καστοριά.

Εκεί, στον κατάμεστο από Λαμιώτες και κατοίκους από όλη τη Φθιώτιδα, Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών. Για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους αλλά και  την αγάπη τους στον Ποιμενάρχη μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση