Το Σάββατο ομιλία Ανδρουλάκη στην πλατεία Λαού Λαμίας… «καιρού επιτρέποντος»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 11:29 Το Σάββατο ομιλία Ανδρουλάκη στην πλατεία Λαού Λαμίας… «καιρού επιτρέποντος»!

Συνεχίζονται οι περιοδείες για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ…

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Λαμία, θέλει να βρεθεί και πάλι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Ως πιθανή ημερομηνία φέρεται το Σάββατο 10 Ιουνίου, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamiareport, αυτό θα εξαρτηθεί από τον… καιρό.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θέλει να μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Λαού στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη, αλλά οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δε δίνουν το… πράσινο φως, καθώς τότε προβλέπεται βροχή!

Επειδή όμως τα μετεωρολογικά μοντέλα συνεχώς αλλάζουν την πρόβλεψη για την ανωτέρω ημερομηνία, το επιτελείο του κόμματος θα περιμένει ακόμη ένα 24ωρο για την οριστικοποίηση του προγράμματος της επίσκεψης Ανδρουλάκη στη Λαμία. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση