Κουβέντα Μητσοτάκη - Σπανού που δεν έπιασαν τα ραντάρ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 16:37 Κουβέντα Μητσοτάκη - Σπανού που δεν έπιασαν τα ραντάρ

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός συνόδευσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στο πέρασμα του από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα με τελικό προορισμό τη Στυλίδα.

Στη διαδρομή αποτραβήχτηκαν για αρκετή ώρα και συζήτησαν οι δυο τους σε χαλαρό κλίμα. Τα... ραντάρ δεν έπιασαν το θέμα της συζήτησης, αλλά ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το στιγμιότυπο που λέει πολλά για τη σχέση των δύο ανδρών και την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Φάνη Σπανού.

Ο "γλυκός" πονοκέφαλος του Περιφερειάρχη

Η αλήθεια είναι ο Φάνης Σπανός, λίγους μόνο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, έχει έναν "γλυκό" πονοκέφαλο που οφείλεται στη μεγάλη διαθεσιμότητα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου, Φάνη Σπανού.

«Θα μπορούσε να συμπληρώσει ακόμη ένα ψηφοδέλτιο με τόσους πολλούς διαθέσιμους υποψήφιους που έχει ο Φάνης», έλεγε πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά στον αυτοδιοικητικό χάρτη σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς. 

Αναμφίβολα, στα πολιτικά απόνερα του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών και της πλήρους επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας, η πορεία του Φάνη Σπανού προς τις κάλπες φαντάζει πιο εύκολη, με δεδομένη μάλιστα την ολόπλευρη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Περιφερειάρχη, όπως έχει καταγραφεί κατ' επανάληψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση