Ο Κρίτων Αρσένης του ΜέΡΑ25 στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 17:21 Ο Κρίτων Αρσένης του ΜέΡΑ25 στη Λαμία

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του Κρίτωνα Αρσένη με τους υποψήφιους βουλευτές της Φθιώτιδας στη Λαμία.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Κρίτωνα Αρσένη και υποψηφίους Βουλευτές και Βουλεύτριες του νομού πραγματοποίησαν περιοδεία στο κέντρο της Λαμίας και τα καταστήματα της πόλης και συνομίλησαν με πολίτες.

Ακολούθησε συνάντηση με ανθρώπους και φορείς των κινημάτων της περιοχής όπως οι πλημμυροπαθείς, αγρότες και επαγγελματίες από το Κόμμα και το Λιανοκλάδι, του κινήματος κατά των ανεμογεννητριών στις κορυφογραμμές της Οίτης και Βαρδουσίων καθώς και με τον Όμιλο φίλων του Δάσους! Συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, τη συνειδητή υποβάθμισή του από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και την ποιότητα ζωής στην Φθιώτιδα.

Όλοι συμφώνησαν ότι η φωνή του ΜέΡΑ25 είναι αναγκαίο να είναι στην επόμενη Βουλή για αυτό και η στήριξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι καθοριστική από όλους/ες σε όλη την Ελλάδα!

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου στη Φθιώτιδα είναι:

  • Γκοτζαμάνης Δονάτος
  • Ράμμου Δέσποινα
  • Τσιρώνης Μίλτος
  • Τσάκαλου Υρώ
  • Φυσολόης Αναστάσης
  • Θεοχάρη Κατερίνα 

Για μια φωνή που λέει την αλήθεια και στηρίζει τα κινήματα μέσα κι έξω από τη Βουλή, καλούμε τους συμπολίτες μας να μας τιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

#stis25MeRA25

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση