Στα Λουτρά Υπάτης ο Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 22:00 Στα Λουτρά Υπάτης ο Παναγιώτης Ιακωβής

Την Δευτέρα (10/07), κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού "Πρώτα η Λαμία" με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ιακωβή επισκέφθηκε τα Λουτρά Υπάτης και συνομ'ιλησαν με τους κατοίκους ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματά τους.

Στη συνέχεια, συναντηθήκαν με ξενοδόχους της περιοχής και τους προτείναν λύσεις για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού στην περιοχή.

Το κλιμάκιο συνέχισε την περιοδεία του με επισκέψεις στα καφενεία συζητώντας με τους συμπολίτες μας.

Τέλος, αναχώρησαν για τα Λελέικα όπου παρακολούθησαν συναυλία στο πλαίσιο του 17ου φεστιβάλ Οίτης και συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους.

«Δίνουμε δυναμικά το παρών δίπλα στους συμπολίτες μας και με συνέπεια, αγάπη και υπομονή συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη. Τη Λαμία που αξίζουμε....», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Ιακωβής.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση