Υποψήφιος μπήκε σε συνδυασμό που δεν ήθελε - Δεν θα ψηφίσει ούτε τον εαυτό του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 09:35 Υποψήφιος μπήκε σε συνδυασμό που δεν ήθελε - Δεν θα ψηφίσει ούτε τον εαυτό του

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Υποψήφιος μπήκε σε συνδυασμό που… δεν ήθελε (!) - Τι υποστηρίζει ο ίδιος, που ζητά να ψηφιστεί ο αντίπαλος συνδυασμός.

Ίσως είναι από τις πιο περίεργες «υποψηφιότητες» σε δημοτικές εκλογές, αν και στις εκλογικές διαδικασίες είναι πολλά τα παράλογα.

Αυτό όμως που καταγγέλλει στην εφημερίδα "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" του Κιλκίς ο κ. Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης δεν έχει προηγούμενο.

Ο κάτοικος του Μαυρονερίου Κιλκίς καταγγέλλει πως έδωσε την ταυτότητά του στον πρόεδρο της Κοινότητάς του για να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, και τελικά ανακάλυψε μετά την επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Πρωτοδικείο Κιλκίς, πως είναι υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό, αυτόν του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη!!!

Μάλιστα, η υποψηφιότητά του επικυρώθηκε με μια υπεύθυνη δήλωση που φέρει πλαστογραφημένη -όπως καταγγέλλει- την υπογραφή του, με το γνήσιο της υπογραφής να έχει γίνει από τον πρόεδρο άλλης κοινότητας, των Θεοδοσίων, τον οποίο δεν γνωρίζει, με την κοινότητα αυτή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου Κιλκίς, στην οροσειρά των Κρουσίων και την οποία δεν έχει επισκεφθεί ο κάτοικος του Μαυρονερίου!

Και τώρα ο κ. Κοροβανίδης ζητά από φίλους και συγγενείς να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό Βαφειάδη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου βρίσκεται το όνομά του, αλλά αυτόν του δημάρχου Κυριακίδη!

Η καταγγελία

Στην γραπτή του καταγγελία ο κ. Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης αναφέρει:

«Υστερα από την έκδοση των ψηφοδελτίων και από συζητήσεις φίλων, κατάλαβα πως είμαι υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Μαυρονερίου με το συνδυασμό του κ. Βαφειάδη, πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα.

Παραπλανήθηκα δίνοντας την ταυτότητά μου στον τοπικό σημερινό πρόεδρο της κοινότητάς μας, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του δημάρχου κ. Κυριακίδη που επιθυμούσα.

Αφού διαπίστωσα πως είμαι υποψήφιος σε συνδυασμό που δεν επιθυμούσα, πήγα στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και ζήτησα να δω με ποιον τρόπο επικυρώθηκε η υποψηφιότητά μου. Διαπίστωσα ότι καταθέσανε υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους μου εν αγνοία μου, την οποία ποτέ δεν υπέγραψα και επικύρωσα.

Η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, την οποία ποτέ δεν έθεσα, φέρεται να έχει γίνει από τον πρόεδρο της κοινότητας, Λάζαρο Τσαχουρίδη, τον οποίο δεν γνωρίζω.

Για όλες τις παραπάνω έκνομες ενέργειες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων μου και την εξακρίβωση της αλήθειας.

Ενημερώνω τους φίλους και συγγενείς μου, παρόλο που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του Βαφειάδη, να μην με ψηφίσουν. Στηρίζω το συνδυασμό του νυν δημάρχου Δ. Κυριακίδη»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση