Δέσποινα Ζάρα: «Για τη Λαμία που αγαπώ»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 17:19 Δέσποινα Ζάρα: «Για τη Λαμία που αγαπώ»

Σταθερά στο πλευρό του Θύμιου Καραΐσκου και της «Περήφανης Πόλης» από το ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Λαμίας…

Η Δέσποινα Ζάρα είναι γνωστή δικηγόρος της Λαμίας που ασκεί μάχιμη δικηγορία εδώ και 24 χρόνια. Εργαζόμενη μητέρα και ενεργός πολίτης, η ενασχόλησή της με τα κοινά έχει ένα και μοναδικό στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων γύρω της.

Άνθρωπος με κριτική διάθεση που δε διστάζει να πει την άποψή του για όσα γνωρίζει και αντιλαμβάνεται, τάχθηκε στο πλευρό του νυν Δημάρχου Ευθύμιου Καραΐσκου από τις προηγούμενες εκλογές και όπως τονίζει παραμένει δίπλα του πιστεύοντας στην «σπουδαία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Η ίδια αναφέρει για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Λαμία - Περήφανη Πόλη» και στη Δημοτική Κοινότητα Λαμιέων:

«Η απόφασή μου να στηρίξω τον Θύμιο Καραΐσκο και την σπουδαία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής όλων μας στον Δήμο Λαμιέων, έχει ληφθεί προ πολλού.

Μια δύσκολη προσπάθεια, με δύο σχεδόν χρόνια κυριαρχίας της πανδημίας και μέσα σε ένα πολύ γραφειοκρατικό και χρονοβόρο πλαίσιο κανόνων που δεν επιτρέπουν στις αλλαγές να έρχονται γρήγορα.

Έχουν όμως γίνει πολλά και έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία για ακόμη περισσότερα.

Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να βοηθήσω στη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη που ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω την κόρη μου, με τις γνώσεις, το πείσμα, την θέλησή μου για προσφορά, την αγάπη μου για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Με γνωρίζετε άλλωστε και ξέρετε ότι ποτέ δε λειτουργώ με ιδιοτέλεια. Έτσι και για την πόλη μου θέλω να προσφέρω σε αυτή την προσπάθεια να γίνει μια σύγχρονη Περήφανη Πόλη».

Δέσποινα Ζάρα

Υποψήφια Σύμβουλος

Κοινότητας Λαμίας

Facebook: despina.zara

Instagram: deza_view

*Η Δέσποινα Ζάρα, είναι επίσης μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΛΕΑΔ Λαμίας (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων) και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, την ηθοποιία και το θέατρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση