Κώστας Καραγεώργος: Μια δυναμική προσωπικότητα δίπλα στον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 15:00 Κώστας Καραγεώργος: Μια δυναμική προσωπικότητα δίπλα στον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Η ενασχόληση με τα κοινά για τον Κώστα Καραγεώργο είναι κάτι το αυτονόητο που ακολουθεί τα επαγγελματικά του βήματα.

Εξωστρεφής, άνθρωπος της αγοράς, δεν βρέθηκε τυχαία επικεφαλής του συλλόγου εστίασης Λαμίας, τον οποίο εκπροσωπεί και στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Ομοίως οι συνάδελφοί του τον τίμησαν εκλέγοντάς τον στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, όπου κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Μια δυναμική προσωπικότητα στο συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου που ζητά τη στήριξή μας για να γίνει η φωνή όλων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύει στη δύναμη του επικεφαλής και του συνδυασμού και έχει την όρεξη να παλέψει για την πολυπόθητη ανάπτυξη του τόπου που γεννήθηκε, έκανε οικογένεια και μεγαλώνει τα παιδιά του, τη Λαμία.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καραγεώργος

Ο Κωνσταντίνος Καραγεώργος γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στην Λαμία. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Καράνη Βιολόγο - Περιβαλλοντολόγο και έχουν δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτος Σχόλης Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων και Σχολής Μαγειρικής. Απασχολείται επαγγελματικά στην εστίαση με την οικογενειακή του επιχείρηση TIMEOUT Catering, μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην πόλη μας εδώ και 50 χρόνια.

Είναι από το 2017 πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων τουριστικών επαγγελμάτων διοίκησης και οικονομίας επιχειρήσεων. Από το 2017 έως σήμερα υπηρετεί στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας από την θέση του Γενικού Γραμματέα.

Είναι επίσης Πρόεδρος στον σύλλογο εστίασης της πόλης της Λαμίας από το 2004 και αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εστίασης (ΠΟΕΣΕ), από το 2018 μέχρι και σήμερα την οποία υπηρετεί πλέον από την Θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα.

Το 2022 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση