Μεγάλος νικητής ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 21:34 Μεγάλος νικητής ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη Λαμία

Ο Θύμιος Καραΐσκος τηλεφώνησε στο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον συνεχάρη για τη νίκη του…

Αλλάζει χέρια ο Δήμος Λαμιέων, καθώς από τα πρώτα αποτελέσματα διαφάνηκε μια μεγάλη νίκη (με ποσοστό κοντά στο 60%) του Πανουργιά Παπαϊωάννου επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο Θύμιος Καραΐσκος ήδη τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον αντίπαλό του, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν σε ιδιαίτερα ενωτικό και καλό κλίμα.

Μάλιστα αναμένεται επίσκεψη του κ. Καραΐσκου στο εκλογικό κέντρο του κ. Παπαϊωάννου προκειμένου να τον συγχαρεί κι από κοντά.

Ωστόσο η άφιξη του μεγάλου νικητή αναμένεται αρκετά αργότερα στην πλατεία Ελευθερίας κι εφόσον έχει δοθεί επίσημα μεγαλύτερο ποσοστό αποτελεσμάτων.

Η ροή των αποτελεσμάτων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση