Η επίσκεψη Καραΐσκου στο Εκλογικό Κέντρο του Πανουργιά Παπαϊωάννου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 22:54 Η επίσκεψη Καραΐσκου στο Εκλογικό Κέντρο του Πανουργιά Παπαϊωάννου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στο εκλογικό κέντρο του Πανουργιά Παπαϊωάννου στη πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε ο Θύμιος Καραΐσκος προκειμένου να συγχαρεί το νικητή των εκλογών και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Παπαϊωάννου είχε ενημερώσει ότι δε θα βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο και το Δήμαρχο υποδέχτηκαν, ο αδερφός του, η σύζυγός του και οι συνεργάτες του.

Ο κ. Καραΐσκος, ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να πάει η Λαμία μπροστά, δεχόμενος τα χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, που από την πλευρά τους τόνισαν τη σημασία να συνεχίσουν όλοι μαζί, έχοντας μια καλή συνεργασία για το καλό του τόπου.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του κ. Καραΐσκου στο εκλογικό κέντρο του Πανουργιά Παπαϊωάννου:

Δείτε φωτογραφίες:

002

003

004

005

006

007

008

009

010

011

012

013

014

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση