Ο Γιάννης Οικονόμου για τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:16 Ο Γιάννης Οικονόμου για τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών εκλογών

Διαβάστε τη δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου για τα αποτελέσματα των εκλογών σε Περιφέρεια και Δήμους.

«Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό, για την επανεκλογή του και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εκλογή του ως Δήμαρχος Λαμιέων. Επίσης, συγχαίρω την επανεκλεγείσα στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, Σούλα Στιβακτή, τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών στους Δήμους Δομοκού, Μπάμπη Λιόλιο, Μακρακώμης, Γιώργο Χαντζή, και Στυλίδας, Γιάννη Αποστόλου, καθώς και τους εκλεγέντες περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Με την εκλογή των Δημάρχων Καμένων Βούρλων και Λοκρών, την επόμενη Κυριακή, θα έχει σχηματιστεί η νέα αυτοδιοικητική σύνθεση στη Φθιώτιδα.

Η αυτοδιοίκηση ανέκαθεν, και πολύ περισσότερο σήμερα, προϋποθέτει συνεργασία, συντονισμό και συνεννόηση με την Κυβέρνηση και την Πολιτεία.

Η συναντίληψη, με τον Φάνη Σπανό, για το μέλλον της Περιφέρειάς μας είναι δεδομένη και δοκιμασμένη. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια γόνιμη και αγαστή συνεργασία με τους Δημάρχους και την Δήμαρχο σε όλη τη Φθιώτιδα, για να αντιμετωπίσουμε τυχόν ζητήματα, τόσο στον τομέα και πεδίο των αρμοδιοτήτων μου, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό και υλοποίηση ενός τοπικού ολιστικού σχεδίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί, για την αναστροφή της δημογραφικής κρίσης που έχει πλήξει την περιοχή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση