Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 08:02 Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και στη Φθιώτιδα (φώτο αρχείου)

Δύο από τα παλιότερα στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Φθιώτιδα με επιστολή τους, μαζί με όλο τον Τομέα Δικαιωμάτων, δηλώνουν πως αποχωρούν από το κόμμα.

Άρχισε και στη Φθιώτιδα το "κύμα" αποχωρήσεων απ' τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ένδειξη διαφωνίας με τη νέα ηγεσία, ενώ, ακόμα, εκκρεμεί η απόφαση της ομάδας των 6+6, η οποία αναμένεται να σημάνει και επίσημα τη διάσπαση του κόμματος.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επιστολή του πρώην Βουλευτή Βαγγέλη Αποστόλου, που άνοιξε το γαϊτανάκι των αποχωρήσεων και στη Στερεά Ελλάδα, σειρά είχαν σήμερα (22/11) δύο από τα παλαιότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας Νίκος Αρναούτογλου και Νίκος Μωρίκης με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών δηλώνουν πως αποχωρούν απ' το κόμμα, μαζί με άλλα 90 περίπου μέλη του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ των οποίων η πρώην συντονίστρια Βασιλική Κατριβάνου και άλλοι πρώην βουλευτές.

«Μια μεγάλη διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, το ταξίδι και ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της ελευθερίας ποτέ δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται σε νέα μονοπάτια», τονίζουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους τα 90 μέλη του Τομέα Δικαιωμάτων.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, αναμένονται οι παραιτήσεις και άλλων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τη στάση του Συντονιστή του καθοδηγητικού Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Φθιώτιδα, Βαγγέλη Σακελλάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση