Παρουσίες με... νόημα στην ορκωμοσία του Ηλία Κυρμανίδη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 09:32 Παρουσίες με... νόημα στην ορκωμοσία του Ηλία Κυρμανίδη

Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης θα έδινε το στίγμα της επόμενης μέρας για το δήμο και μέσα από την τελετή της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και το πέτυχε!

Δεν ήταν μόνο ο όγκος όσων παρευρέθηκαν, που ούτε η μεγάλη αίθουσα του Mitsis Galini δεν στάθηκε αρκετή να τους χωρέσει όλους κι έτσι σχεδόν οι μισοί παρέμειναν αναγκαστικά στον υπαίθριο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου.

Κυρίως ήταν δυο συγκεκριμένες παρουσίες, ασυνήθιστες είναι αλήθεια, για ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής σε επίπεδο μικρομεσαίου δήμου. Ίσως για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να μην ήταν τελικά και τόσο έκπληξη η παρουσία, τόσο του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπ Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Γραφάκου, όσο και του κ. Θανάση Νέζη, ενός από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βέβαια, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει κάνει ειδική στάση στα Καμένα Βούρλα για να σε συγχαρεί για την εκλογή σου και μάλιστα πριν καν αναλάβεις καθήκοντα, τι έκπληξη να κάνει η παρουσία δυο στενών συνεργατών του στην ορκωμοσία σου…

ΥΓ: Τι να σχολιάσουμε δε, που μέσα στη μεταγραφική περίοδο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτης Κονές, κάνει ταξίδι «αστραπή» για να σε τιμήσει!

Ο νέος δήμαρχος μπαίνει κυριολεκτικά με φόρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση