Παρέδωσε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 11:40 Παρέδωσε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Θύμιος Καραΐσκος

Σε καλό κλίμα η παράδοση - παραλαβή στο Δήμο Λαμιέων…

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 1 Ιανουαρίου 2024, στο δημαρχιακό κατάστημα Λαμίας η εθιμοτυπική διαδικασία παράδοσης-παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου Δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θύμιου Καραΐσκου και του νέου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συναίνεσης μεταξύ των δυο αυτοδιοικητικών με ενημέρωση για το σύνολο του έργου που έχει πραγματοποιηθεί την προηγούμενη τετραετία στο Δήμο Λαμιέων αλλά και την προοπτική που ανοίγεται για τη νέα Δημοτική Αρχή το προσεχές διάστημα με επικεφαλής το νέο Δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επίσης στο Δημαρχιακό κατάστημα, τελέστηκε αγιασμός για τη νέα Δημοτική Αρχή από το Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με στόχο τις μεταρρυθμίσεις που θα είναι προς όφελος των πολιτών.

Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «..Το 2024 θα είναι ένα έτος πολλών προκλήσεων και απαιτήσεων αλλά και σημαντικών ευκαιριών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων που υποσχεθήκαμε πως θα αξιοποιήσουμε, για να προχωρήσουμε μπροστά, με πρόγραμμα και αναπτυξιακή στρατηγική για όλους τους πολίτες.

Εύχομαι η νέα χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο σημαντικών αλλαγών για το Δήμο Λαμιέων, με πρόοδο, ευημερία και ευτυχία.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους σας και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας οι οποίοι περιμένουν πολλά από εμάς.

Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή Χρονιά!...».  

Δείτε φωτογραφίες:

1

4

6

7

8-1-JPG

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

20

21

22

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση