«Ο Αυτιάς θα έρθει για ψήφους και εμείς θα ενημερώσουμε τον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 16:52 «Ο Αυτιάς θα έρθει για ψήφους και εμείς θα ενημερώσουμε τον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιο για το γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή, από το φίλο του Αλέξη Μητρόπουλο στην ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας…

Ιδιαίτερη επιτυχημένη ήταν η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και οι Ομοσπονδίες Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατ. Στερεάς Ελλάδας και Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Φθιώτιδας,  για το νέο φορολογικό - ασφαλιστικό.

Μεταξύ των καλεσμένων - ομιλητών ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, σταθερός συνεργάτης στις τηλεοπτικές εκπομπές του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά. Ο γνωστός νομικός και εργατολόγος όταν ανέβηκε στο βήμα σχολίασε πως αντέδρασε όταν δέχτηκε την πρόσκληση των διοργανωτών και ενημερώθηκε ότι θα είναι  συντονιστής ο Γιώργος Αυτιάς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση