Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης αύριο Τετάρτη στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 08:02 Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης αύριο Τετάρτη στη "Χώρα"

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη για μια ζεστή παρεΐστικη βραδιά στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέϊκα Υπάτης.

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης με ρίζες από το όμορφο Αϊβαλί, που δεν ξεχνάει ποτέ να συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του, μας υπόσχεται μια άκρως ζεστή παρεΐστικη βραδιά, ντυμένη με Λαϊκά, Παραδοσιακά και Ethnic κομμάτια!

Από το ολοκαίνουργιο Άλμπουμ του με τίτλο Αρμονίας 31 που  που κυκλοφορεί σε όλες της πλατφόρμες, και 3 ολοκαίνουργια singles με ανατολίτικα στοιχεία και έχοντας συνεργαστεί με αξιόλογους δημιουργούς και ερμηνευτές, σε όλο το φάσμα της μουσικής, παίρνει την βαλίτσα του, τους 4 μουσικούς και αξιόλογους φίλους / συνεργάτες και έρχεται για πρώτη φορά στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”.

Ο ερμηνευτής – ηθοποιός Ευριπίδης Κολιοφούκας στην επιτυχία του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει” αφήνει τον τηλεοπτικό  φακό και ενσαρκώνει τα τραγούδια του κ γνωστές επιτυχίες σε μια δική του μοναδική μουσική παλέτα.

Με την μοναδική σκηνική του παρουσία σας περιμένει για να ακουμπήσουν ξανά τα ακροδάχτυλά μας.

Μάριος Καραμπότης Πιάνο  / ενορχηστρώσεις

Κώστας Χριστοδούλου τύμπανα

Πέτρος σπιθουράκης κιθάρα

Μάρκος Δημόπουλος Μπάσο

Όλοι έχουμε στόχο την ψυχική συνύπαρξη, το μουσικό σκίρτημα, και το ταξίδι στα εσώψυχά μας…..!!!!

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 12 €

Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά στα 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
Συναυλία – Δημήτρης Αϊβαλιώτης

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

 email
: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση