Πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 16:20 Πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Από 5 μέχρι 13 Αυγούστου…

Θρησκευτικές εκδηλώσεις το τριήμερο 5, 6 και 7 Αυγούστου 2023 περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Εορτασμού της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμένα Βούρλα.

Το Σάββατο (5/8) στις 18:30’, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος από τη Μονή εις το Ιερό Κάθισμα της Παναγίας των Βλαχερνών, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής, την Κυριακή 6 Αυγούστου, θα λάβει χώρα Όρθρος, Αγιασμός και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και ευλογήσεως σταφυλών, ενώ στις 18:30’ θα λάβει χώρα Μεθεόρτιος Εσπερινός και Κτιτορικό Μνημόσυνο.

Την Δευτέρα (7/8) στις 07:00’ θα πραγματοποιηθεί Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των Κτιτόρων, Ανακαινιστών και Δωρητών της Ιεράς Μονής.

Την  Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 ο Σύλλογος Γυναικών Κόμνηνας διοργανώνει Γιορτή Πίτας στις 21:00’, στην Κεντρική Πλατεία Κόμνηνας.

Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Τέλος πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων το φετινό Αύγουστο από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Μενδενίτσας, με την αρωγή και του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 19:00 στο Κοινοτικό Γραφείο – «ΔΙΑΒΑ-ζω, ΖΩΓΡΑΦΙ-ζω και ζω». Παρουσίαση διαδραστικών παραμυθιών από τις Εκδόσεις Χρόνος (για παιδιά ηλικίας 3-13 ετών).

Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 19:00 στην πλατεία Μενδενίτσας – 2ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Παρουσίαση χρήσης απινιδωτή από το ΕΚΑΒ Λαμίας.

Σάββατο 12 Αυγούστου στις 20:30 στο Κάστρο Πολιτισμού Μενδενίτσας – «Ένας ουρανός μ’ αστέρια». Μουσική βραδιά με τη Μαριλένα Στριφτόμπολα στο τραγούδι, τη Χριστίνα Αλεξίου στο πιάνο και τον Δημήτρη Δημητριάδη στην κιθάρα.

Κυριακή 13 Αυγούστου

- Ώρα 11:00 στο Κοινοτικό Γραφείο - Γενική Συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ.

- Ώρα 20:00 στην πλατεία Μενδενίτσας – Βράβευση επιτυχόντων Πανελλαδικών Εξετάσεων.

- Ώρα 21:00 στην πλατεία Μενδενίτσας – Μουσικοχορευτική παράσταση από τη χορευτική ομάδα Μενδενίτσας και γλέντι με την ορχήστρα του Γιάννη Κατσή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση