«Ταξίδεψε» το κοινό η Γιώτα Νέγκα στον Μώλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 17:15 «Ταξίδεψε» το κοινό η Γιώτα Νέγκα στον Μώλο

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες λαϊκές ερμηνεύτριες, «ταξίδεψε» το κοινό που γέμισε την Κεντρική Πλατεία Μώλου το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2023, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Καμένων Βούρλων, σε μια παράσταση - κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής της δισκογραφίας, όσο και κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών.

Δωρική και δυναμική, με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντήθηκε με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού και, μέσα από τις υψηλής αισθητικής ερμηνείες της, έστησε με μεράκι μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία αλλά και αληθινό κέφι.

Το εύρος της φωνής της, ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί στον χώρο σε συνδυασμό με το χαμόγελο, την ευθύτητα και την αβίαστη ερμηνεία της μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μας, σε ένα πρόγραμμα με αξεπέραστα λαϊκά, αλλά και έντεχνα τραγούδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση