Λαμία: Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος παρουσιάζει το νέο του παιδικό βιβλίο «Πρόσεχε Τι Εύχεσαι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:26 Λαμία: Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος παρουσιάζει το νέο του παιδικό βιβλίο «Πρόσεχε Τι Εύχεσαι»

Το βιβλίο του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο «Πρόσεχε Τι Εύχεσαι» παρουσιάζουν την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού- Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, τα 26ο και 31ο Νηπιαγωγεία Λαμίας, Λουτρών Υπάτης και Μεξιατών σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Μπέτσης Βιβλιοαγορά» και οι εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική». Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Εκείνη τη στιγμή ευχήθηκε η Ζωή να εξαφανιστούν η μαμά και ο μπαμπάς της. «Στοίχημα ότι δεν είμαι το μόνο παιδί στον πλανήτη που θέλει να εξαφανίσει τους γονείς του…»

Η Ζωή έχει συνηθίσει να της κάνουν όλα τα χατίρια και θυμώνει όταν δεν γίνεται αμέσως αυτό που θέλει. Δυο καινούριες φίλες όμως, δυο «φανταστικά» κορίτσια, θα της δείξουν πως τα ωραία πράγματα που για εκείνη είναι εύκολα και απλά, οικογένεια, φίλοι, παιχνίδια, βόλτες, δεν τα έχουν όλα τα παιδιά στον κόσμο. Έτσι, θα μάθει να εκτιμά και να χαίρεται καθετί που της έχει χαρίσει η ζωή…

Η εικονογράφηση είναι της Μαριάννας Φραγκούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση