Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στο Χωριό» στην Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 10:00 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στο Χωριό» στην Τιθορέα

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 11:00' το πρωί, στην κεντρική πλατεία Τιθορέας.

Σας προσκαλούμε, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00, στην κεντρική πλατεία Τιθορέας και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στο Χωριό» του πρότυπου Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης», το οποίο συνδιοργανώνεται με το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός» και φιλοξενείται από τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Τα «Χριστούγεννα στο Χωριό» είναι ένα πρόγραμμα που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, προκειμένου να φέρει το άρωμα, την κατάνυξη και τη μυσταγωγία των Χριστουγέννων σε ένα γραφικό χωριό της Φθιώτιδας, διαφορετικό κάθε χρονιά.

Φέτος επιλέχθηκε η όμορφη Τιθορέα, η πλατεία της οποίας θα κατακλυστεί από παραδοσιακά μελωδήματα, υπέροχες παιδικές φωνές και τη μαγεία των εορτών, που μας κάνει όλους παιδιά.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να μπούμε μαζί στο κλίμα των Χριστουγέννων και να μοιραστούμε στιγμές χαράς, αγάπης και αγαλλίασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση