Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να γίνουμε όλοι παιδιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 12:05 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να γίνουμε όλοι παιδιά!

Απόκριες προ των πυλών και στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και οι ετοιμασίες για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι πυρετώδεις!

Πλούσιο το πρόγραμμα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητές, γεμάτο παράδοση και φαντασία. Από τις φωτιές σε κάθε χωριό του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, μέχρι το κοντοσούβλι γίγας 130μ. και τα καθιερωμένα Κούλουμα, όλες οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί με μεράκι, κέφι και πολλή αγάπη.

Φορέστε την πιο φανταχτερή αποκριάτικη διάθεσή σας κι ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί, όσα όμορφα έχουν ετοιμάσει οι Δημοτικές Κοινότητες και οι δραστήριοι Σύλλογοι. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να γίνουμε όλοι παιδιά!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση