Οι «Χοροσταλίτες» τραγουδούν για τον Θανάση στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 08:10 Οι «Χοροσταλίτες» τραγουδούν για τον Θανάση στη "Χώρα"

Ο πολιτιστικός και αθλητικός σύλλογος Λαμίας «ΑΡΙΑΔΝΗ» και το μουσικό συγκρότημα «Χοροσταλίτες» ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σκοπός να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του νεαρού Λαμιώτη Θανάση Παύλου, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά από τον Οκτώβριο του 2009, όταν η πτώση του 16χρονου τότε μαθητή, από μπαλκόνι ύψους πολλών μέτρων από συνομιλήκους του, του στοίχισε τη σωματική του ακεραιότητα.

Όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, με την παρουσία μας στην συναυλία του συγκροτήματος «Χοροσταλίτες», την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης.

Οι «Χοροσταλίτες», είναι η ομάδα των πέντε μουσικών που δημιουργούν δικά τους τραγούδια σε μουσική και στίχους, βασισμένα πάνω στην παραδοσιακή μουσική που μας άφησαν οι παλαιότεροι … δηλαδή «νέα βήματα σε παλιά μονοπάτια»!

Τιμή εισιτηρίου : 10 €

Η είσοδος για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων:
SEVEN spots ( Πλ.Λαού, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ  ) και Βιβλιοπωλείο «Χαρούλα Τσιαμπούλα» (Ανθήλης 17)

Info:
Συναυλία συμπαράστασης για τον Θανάση Παύλου
Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016
Ώρα έναρξης: 21.30

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση