«Λίμνη Νευρόπολη 2022»: Προκηρύχθηκαν οι ορεινοί αγώνες τρεξίματος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 19:31 «Λίμνη Νευρόπολη 2022»: Προκηρύχθηκαν οι ορεινοί αγώνες τρεξίματος

Ο Σύλλογος Παλαιοχωριτών Δωριέων, η Κοινότητα Παλαιοχωρίου Δωριέων και ο Α.Σ Διόνυσος Αμφίκλειας, με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας,  προκηρύσσουν τον 3ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος με την ονομασία «Λίμνη Νευρόπολη 2022» στο όρος Καλλίδρομο με  δύο επιμέρους αγώνες:

- τον Ημιμαραθώνιο NMR 21 χλμ

- και τον αγώνα NMR 10 χλμ.

και

- τον Παιδικό Αγώνα “Παλαιοχώρι Trail” 1 χλμ

Συμμετέχουν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου, Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμαίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Δυτικής Αττικής.

Οι αγώνες NMR 21, NMR 10 θα γίνουν Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στις νότιες πλαγιές του Καλλίδρομου με αφετηρία και τερματισμό στο κέντρο του Παλαιοχωρίου και σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς. Ο “Παλαιοχώρι Trail”  θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 22 Οκτωβρίου 2022 στο Παλαιοχώρι Δωριέων για τους μικρούς μας αθλητές.   Σκοπός μας είναι η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η προστασία του περιβάλλοντος του βουνού μας, ως πηγή ζωής και χαράς για όλους.

Αναλυτικά:

Ημερομηνία: Σάββατο 22 Οκτωβρίου  2022

Τόπος διεξαγωγής:  Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Εκκίνηση-Τερματισμός: Πλατεία Παλαιοχωρίου

Ώρα εκκίνησης: “Παλαιοχώρι Trail” : 17:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Α-ΣΤ Δημοτικού και Α Γυμνασίου (γεννημένα  2010-2016)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί σε όλους τους μικρούς αθλητές αναμνηστικό μετάλλιο. Απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από το κηδεμόνα τους.

Ημερομηνία: Κυριακή 23 Οκτωβρίου  2022

Τόπος διεξαγωγής:  Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Εκκίνηση-Τερματισμός: Πλατεία Παλαιοχωρίου

Ώρα εκκίνησης: Ημιμαραθώνιος : 9:30 πμ        10 Χιλιόμετρα : 10:00 πμ

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.

Μέγιστη διάρκεια αγώνα: Ημιμαραθώνιος: 5 ώρες  10 χλμ: 2,5 ώρες

Όριο συμμετοχών : 200 δρομείς σε κάθε αγώνα Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίθηκε απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων, γι’ αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα. Ενδέχεται οι εγγραφές να κλείσουν νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού από τις 17:00 έως 19:00 και από τη γραμματεία μια ώρα πριν την έναρξη του Ημιμαραθωνίου.

Δικαίωμα συμμετοχής: Στον Ημιμαραθώνιο των 21χλμ μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη  συγκατάθεση των γονέων τους.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση