ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Πετάει για Κρήτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 10:00 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Πετάει για Κρήτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα

Κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο την Κυριακή για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League.

Την τελευταια προπόνηση στη Λαμία κάνει σήμερα το πρωί η ομάδα της Λαμίας. Αμέσως μετά ο Γιώργος Βαζάκας θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα ετοιμάσουν βαλίτσες για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου την Κυριακή θα παίξουν με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Στόχος της αποστολής να επιστρέψει στη Φθιωτική πρωτεύουσα με ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε η ήττα της πρεμιέρας να αποτελεί πλέον ένα κακό όνειρο.

Μετά τον Εργοτέλη ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα 19/10 στο ΔΑΚ.

Σφυρίζει ο Ζαραβίνος από Αθήνα

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 7/10 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ.

Ο Αθηναίος Άγγελος Ζαραβίνος ορίστηκε να διευθύνει το Κυριακάτικο ματς στο Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Λαμία.

Ο Ζαραβίνος είχε διευθύνει το περσινό ματς της Λαμίας στο ΔΑΚ με την Αναγέννηση Καρδίτσας 25 /2/2015) που είχε τελειώσει με νίκη για την Λαμία με σκορ 2-1, αλλά στη συνέχεια χάθηκε στα «χαρτιά» λόγω της χρησιμοποίησης του τιμωρημένου Μουμίν.

 
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΘΗΝΑΣ)
4ος διαιτητής: ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΧΑΝΙΩΝ) 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση