ΠΑΣ Λαμία: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Άρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 09:08 ΠΑΣ Λαμία: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Άρη

Στην 20αδα και πάλι ο Αντέτζο…

Με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την 20αδα που ανακοίνωσε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που δεν έγινε, θα παρατάξει τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη (Κυριακή 05/03 στις 17:30 στο ΔΑΚΛ Αθανάσιος Διάκος).

Αυτή τη φορά, δεν είναι στην αποστολή οι μικροί Τρόπουλος, και Κοντονίκος, αλλά και ο Βασιλακάκης και τη θέση τους παίρνουν οι Νικοπολίδης, Τζανδάρης και Βέργος.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει στη διεκδίκηση μιας θέσης στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο, ενώ θέση στην επίθεση διεκδικούν και οι Μεντίνα, Τσούκαλος. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Ντε Βινσέντι, αλλά και οι Σαράνοφ, Μπεχαράνο.

Εκτός και ο ανέτοιμος Τσόσιτς που τον είδαμε μόνο για λίγα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Σημειώνουμε ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όπως αναφέρεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση