Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters 2023 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 15:15 Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters 2023 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2023.

Το ραντεβού δόθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου από 256 αθλητές και αθλήτριες.

Στη σκιά των θλιβερών γεγονότων οι αγώνες ξεκίνησαν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και στη συνέχεια ακολούθησε η διεξαγωγή των αγώνων.

Στο πλαίσιο της αθλητική αυτής διοργάνωσης, η ΚΟΕ βράβευσε αθλητές/τριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Masters της Ρώμης το 2022: την Γεωργία Χατζηγεωργίου, τον Κώστα Βολιώτη, τον Θοδωρή Κατσαρό, τον Μάνο Χουρδάκη και τον Άρη Ιωαννίδη.

Θετικό ήταν το πρόσημο για την τοπική κοινωνία που φιλοξενήσαμε για ακόμη μια φορά μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση αποδεικνύοντας πως το Καρπενήσι αποτελεί αθλητικό προορισμό και επενδύουμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Δείτε φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση