Είναι οριστικό: Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 13:17 Είναι οριστικό: Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Έχουμε και επίσημα, ημερομηνία, έδρα και ώρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό για την κούπα στο δεύτερο σε τάξη θεσμό, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κύβος ερρίφθη! Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε την Πέμπτη (27.04) και αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η αρνητική απάντηση της Αστυνομίας για να γίνει ο αγώνας στις 19 Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, αναμένεται να εκδοθεί μόνο ένας μικρός αριθμός προσκλήσεων από την ΕΠΟ. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έχει εκφράσει πολλές φορές τις τα “θέλω” του, για έναν τελικό με περιορισμένους θεατές, προκειμένου να μην υπάρξουν για μια ακόμα φορά έκτροπα (αναμένεται να υπάρξει μικρός αριθμός προσκλήσεων).

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση