ΠΑΣ Λαμία: Με Μάλτσι και Γιαννούτσο στο νέο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 18:48 ΠΑΣ Λαμία: Με Μάλτσι και Γιαννούτσο στο νέο πρωτάθλημα

Την απόκτηση δύο παικτών ανακοίνωσε λίγο πριν την επίσημη πρώτη η ΠΑΕ Λαμία.

Πρόκειται για τον τον 28χρονο (23-12-1994) επιθετικό, Φλοσάρντ Μάλτσι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Καλλιθέας στη Super League 2 καταγράφοντας 9 συμμετοχές και τον 24χρονο (16-07-1998) αμυντικό, Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με την Πέγεια με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με 1 γκολ.

Ο Γιαννούτσος έχει φορέσει εννιά φορές την φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ19 της καθώς και στην ΑΕΚ Β’, ενώ έχει παίξει στην Επισκοπή και στην Άλκη Οροκλίνης στην Κύπρο. Παράλληλα, έχει υπάρξει μέλος όλων την μικρών Εθνικών ομάδων.

Ο Μάλτσι έχει φορέσει στην Αλβανία την φανέλα της Λάτσι και της Βύλλις Μπαλς, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Αστέρα Μαγούλας, Τρίγλια Ραφήνας, Ηλυσιακό, αλλά και στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

«Η οικογένεια της Λαμίας τους καλωσορίζει και τους εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση