Βόμβα με αποχώρηση Τζαγκόεφ από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 08:24 Βόμβα με αποχώρηση Τζαγκόεφ από τη Λαμία

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του εξαιτίας του τραυματισμού του…

Μία τελείως απρόσμενη εξέλιξη στον τραυματισμό του διεθνή Ρώσου επιθετικού του ΠΑΣ Λαμία, Άλαν Τζαγκόεφ, είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας (20/11).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει, καθώς ο τραυματισμός του στο πόδι τον αναγκάζει να απέχει από τα γήπεδα και ίσως να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο Άλαν Τζαγκόεφ ήρθε στη Λαμία στα τέλη Σεπτεμβρίου, θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στον καλό του φίλο Ζόραν Τόσιτς και έγινε δεκτός με εκδηλώσεις λατρείας από τους φιλάθλους της ομάδας.

Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 14 λεπτά με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε ακόμη και τρεις ασίστ αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο ήταν μέσα στο πολύτιμο γκολ της Τρίπολης, δίνοντας την πάσα στον Τόσιτς ο οποίος με τη σειρά του «σέρβιρε» το γκολ στον Τσιλούλη.

Ο παίκτης ήδη ενημέρωσε τον προπονητή και τη Διοίκηση και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση