Λαμία: Νίκη για 6αδα και για να διασκεδάσει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 09:02 Λαμία: Νίκη για 6αδα και για να διασκεδάσει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

Σημαντικές επιστροφές σε άμυνα και επίθεση…

Με Καρλίτος, Σίντκλει, Σλίβκα, Τόσιτς και Παπαδόπουλο αλλά χωρίς τον Νούνιες, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται την Κυριακή (26/11) στις 19:30’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» την ομάδα του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Stoiximan Super League 2023-2024.

Όταν στις αρχές του μήνα, η Λαμιώτικη ομάδα έμπαινε στην τελευταία 4αδα του Α’ γύρου, όλοι γνώριζαν ότι αν καταφέρει να πάρει έστω τρεις βαθμούς σε αυτά η 6αδα θα φάνταζε εφικτή.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι αυτό που μπορεί η Λαμία να πάρει το «τρίποντο» που της λείπει για να φτάσει στον πρώτο της στόχο στα μισά του πρωταθλήματος. Η νίκη με τους περιστεριώτες θα λέγαμε ότι είναι πιο σπουδαία και από την ισοπαλία (ή τη νίκη) που έχασε στις λεπτομέρειες από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δούλεψε τις τελευταίες ημέρες για να αφήσουν οι παίκτες του πίσω την κακή εμφάνιση και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και να συγκεντρωθούν και πάλι στο Πρωτάθλημα όπου φέτος δείχνουν ικανοί για το καλύτερο πλασάρισμα από κάθε άλλη χρονιά. Μπορεί και το δικαιούται η ομάδα σε αυτή την 7η σερί χρονιά που βαδίζει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Στην 21αδα που ανακοίνωσε (θα μείνει λογικά έξω ένας από τους τρεις τερματοφύλακες που δηλώθηκαν), είναι οι:

Χατζηεμμανουήλ, Koselev, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Sidcley, Παπαδόπουλος, Amaral, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Martinez, Slivka, Simon, Μάλτσι, Santana, Τσιλούλης, Stanko, Longo, Carlitos, Tosic, Acuna.

Η ομάδα του Ατρομήτου είναι από το απόγευμα του Σαββάτου στη Φθιώτιδα με τους παρακάτω παίκτες:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τζοβάρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση