ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ: Κρίσιμο παιχνίδι με Θέτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 18:42 ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ: Κρίσιμο παιχνίδι με Θέτιδα

Ντεμπούτο Αγγουρά ως πρώτος προπονητής…

Έχοντας βυθιστεί στην τελευταία θέση της Volley League παρά τις 4 νίκες που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, ο ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ βλέπει το ματς του Σαββάτου (20/1) με τη Θέτιδα Βούλας στο Χαλκιοπούλειο, σαν τελικό!

Σε αυτό το παιχνίδι μάλιστα θα παίξει με πρώτο προπονητή τον Κώστα Αγγουρά μετά την αποχώρηση του Ηλία Αγγέλη.

Διαβάστε την πρόσκληση του ΔΣ του Λαμιώτικου σωματείου για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι:

«Το Σάββατο 20/1 στις 18:00 το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο, η ομάδα μας δίνει ένα από τα κρισιμότερα ματς τη φετινή σεζόν! Καλούμε τον κόσμο της Λαμίας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει με το χειροκρότημα και τη φωνή του την προσπάθεια των αθλητριών μας και να τις βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Στον συγκεκριμένο αγώνα θα κάνει ντεμπούτο ως Πρώτος Προπονητής και ο Κώστας Αγγουράς μπροστά στον κόσμο της Λαμίας και του αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα ώστε να δείξουμε πως είμαστε όλοι στο πλευρό του.

Μην λείψει κανείς - Σας περιμένουμε όλους στο Χαλκιοπούλειο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση