Πήρε την έμπειρη Μανίτα ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 22:56 Πήρε την έμπειρη Μανίτα ο ΠΑΣ Λαμία

Την έναρξη συνεργασίας με την Αφροδίτη Μανίτα για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία.

Η έμπειρη αθλήτρια που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, παραχωρήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών και θα συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα της στην Λαμιώτικη ομάδα.

Έχει αγωνιστεί επίσης στους Ήφαιστο Περιστερίου, Σεπολιακό, Αβαντίδες Χαλκίδας, ΟΦΗ, Ολυμπιάδα Υμηττού, ΑΟ Τραχώνων Αλίμου, ενώ έχει συμμετοχές και στις μικρές Εθνικές ομάδες  (U17-U19). Ήδη στο ντεμπούτο της την Κυριακή πέτυχε το πρώτο της τέρμα με τη φανέλα της Λαμίας.

«Είναι μία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδος που δίνει επιπλέον ποιότητα στο χώρο του κέντρου και θα βοηθήσει τις μικρές μας αθλήτριες να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, για να πετύχει το τμήμα τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση για τη φετινή περίοδο.

Ευχαριστούμε το φίλο σωματείο του Ατρομήτου Αθηνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του κ. Αντώνη Πατατανέ για την παραχώρηση της. Αφροδίτη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση