Τέλος ο Ακούνια από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 08:12 Τέλος ο Ακούνια από τη Λαμία

Ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του…

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Acuna Mathias.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ζήτησε την αποδέσμευσή του ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα και την οικογένειά του, επιθυμία που σεβάστηκε η ΠΑΕ, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Ο 31χρονος επιθετικός ήρθε στη Λαμία τον Ιούλιο του 2023. Έπαιξε σε 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα πέντε από αυτά ως βασικός, σημειώνοντας τρία γκολ και καταγράφοντας μία ασίστ. Επίσης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ως αλλαγή στο άτυχο παιχνίδι Κυπέλλου με το Λεβαδειακό.

«Η ΠΑΕ Λαμία σεβόμενη την επιθυμία του, τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λαμιώτικη ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση