Σύγκρουση Δικεφάλων στην Τούμπα με φόντο την κορυφή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 10:44 Σύγκρουση Δικεφάλων στην  Τούμπα με φόντο την κορυφή

Η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 7:30'  το απόγευμα (Cosmote Sport 1).

Η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα ξεχωρίζει στην 22η αγωνιστική της Super League, την τελευταία πριν την επιστροφή των θεατών στα γήπεδα, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη προκειμένου να μπουν με προβάδισμα στην μάχη των play-offs που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια, ενώ κανονικά στην αποστολή έχει τον Γιόνι Ότο. Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη Θεσσαλονίκη τους Άμραμπατ και Σιμάνσκι, με τον Αργεντινό να δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει Λιβάι Γκαρσία ή Πόνσε. Δύο παίκτες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Πριν από το ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη έξοδο και μεγάλο «πρέπει» νίκης στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό. Καθώς πέραν όλων των άλλων, αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν αυτόματα θα ευνοηθούν απ’ όποιο αποτέλεσμα έρθει στην Τούμπα κερδίζοντας θέση στη βαθμολογία. Ο Φατίχ Τερίμ έχει απουσίες καθώς στην Αθήνα έμειναν οι Αϊτόρ, Αράο, Τσέριν, Γεντβάι, Τζούρισιτς και Ιωαννίδης. Αντίθετα επέστρεψαν στην αποστολή οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η Κηφισιά υποδέχεται τον Βόλο σε «μάχη» ομάδων που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο ντέρμπι της έκτης θέσης.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Κηφισιά-Βόλος ΝΠΣ 16:00 Cosmote Sport 1

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 17:00 Νοvasports Prime

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 19:30 Cosmote Sport 1

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 Νοvasports Prime

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση