Κεκλεισμένων το Λαμία-ΑΕΚ με απόφαση της ΔΕΑΒ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 08:47 Κεκλεισμένων το Λαμία-ΑΕΚ με απόφαση της ΔΕΑΒ

Η Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε πως το Λαμία – ΑΕΚ (10/3) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες.

Η Λαμία θα στερηθεί τον κόσμο της στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στα πλέι οφ της Super League. Οι κάμερες του γηπέδου δεν λειτουργούν κι έτσι η ΔΕΑΒ πήρε την απόφαση ο αγώνας με την ΑΕΚ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

“Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 6/07-03-2024 απόφασή της, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, σε εφαρμογή του άρθρου 8, παρ. 1 και 6 του ν. 5085/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο όπως απαιτεί ο νόμος”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση