ΠΑΣ Λαμία: Η απάντηση για το "κεκλεισμένων των θυρών" - Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 08:06 ΠΑΣ Λαμία: Η απάντηση για το "κεκλεισμένων των θυρών" - Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα;

Όλα σύννομα λέει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ που καρφώνει την ΔΕΑΒ για τη βιαστική απόφαση 65 ώρες πριν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού!

Έκπληξη και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στην ομάδα της Λαμίας, η ξαφνική βραδυνή ανακοίνωση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, με την οποία έθετε κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα των Φθιωτών με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Με επίσημη ανακοίνωση η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι το όλο πρόβλημα ήταν 3 κάμερες που ήρθαν καθυστερημένα από το εξωτερικό και έχουν ήδη τοποθετηθεί, 55 ολόκληρες ώρες πριν την αναμέτρηση. Έτσι αναρωτιέται η Λαμιώτικη ΠΑΕ αν πραγματικά θέλουμε κόσμο στα γήπεδα, καθώς δεν υπάρχει λογική στη βιαστική απόφαση της ΔΕΑΒ.

Η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 22:11 (!) το βράδυ της Πέμπτης 7/3 με έγγραφο από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ότι εξαιτίας της μη ολοκληρωμένης λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, (λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί) ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!

Πληροφορούμε ωστόσο τον φίλαθλο κόσμο ότι πλέον το ΔΑΚ Λαμίας είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα και καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές για έλεγχο και πιστοποίηση της σύννομης λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης του γηπέδου μας, 55 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Και τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση