ΦΟΑ: Ξεκινά το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 11:51 ΦΟΑ: Ξεκινά το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις

Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης μένοντας πιστός στον ρόλο και τη φιλοσοφία του, έχει αναλάβει από την Ε’ Ένωση τη διοργάνωση του "2ου Ενωσιακού πρωταθλήματος τένις έτους 2024 Έ Ένωσης, επιπέδου Ε3 OPEN, κατηγοριών Α/Κ ηλικιών GREEN U10, U14" τουρνουά τένις έτους 2024 στις εγκαταστάσεις του "Χαλκιοπούλειου Σταδίου" στη Λαμία, 16 - 17 Μαρτίου.

Πρόκειται για τουρνουά τένις που αφορά πανελλήνια διοργάνωση και προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, έχοντας ευρεία απήχηση πανελλήνιας εμβέλειας καθώς στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος πάνω από 150 αθλητές προερχόμενοι από όλη την επικράτεια, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους θα συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών της πόλης μας και επίσης στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συνδιοργάνωση και τον Δήμο Λαμιέων.για την παραχώρηση των υπέροχων Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση