Στην Τούμπα με ΠΑΟΚ απόψε η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 11:25 Στην Τούμπα με ΠΑΟΚ απόψε η Λαμία

Ζωντανά και από το PAOK TV για όσους δεν έχουν Cosmote - Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΔΑΚΛ.

Το πιο δυνατό φιλικό της παιχνίδι δίνει σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ συγκεντρώθηκαν το πρωί λίγο μετά τις 10.30 στο ΔΑΚΛ προκειμένου να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται για το αποψινό παιχνίδι και ο Ισπανός Φρνατζίσκο Μεντίνα Λούνα, ο γνωστός μας Πίτι, που αναμένεται να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της Λαμιώτικης ομάδας στη Super league.

Το παιχνίδι, που είναι λογικά το τελευταίο φιλικό για το Δικέφαλο του Βορρά αφού έχει και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αρχίζει στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV για όσους φιλάθλους βρίσκονται στο εξωτερικό αφού τα δικαιώματα του αγώνα για την Ελλάδα τα έχει η Cosmote.

Για τη Λαμία υπάρχει τέλος μία ακόμη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη το προσεχές Σάββατο (12/8).

Αναφορικά με το γήπεδο του ΔΑΚΛ, από χθες άρχισαν και πάλι εντατικές εργασίες, ενώ ήδη έχει τοποθετηθεί ο οικίσκος στη δυτική πλευρά του σταδίου που θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο ελέγχου.

Άμεσα περιμένουμε και τις εργασίες για την τοποθέτηση των ειδικών εισόδων που προβλέπουν οι προδιαγραφές ασφαλείας της κατηγορίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση