Εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης περιόδου 2018

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 20:45 Εξετάσεις πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης περιόδου 2018

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 3 Σεπτεμβρίου…

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις «Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2018», ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι απόφοιτοι Δημοσίων Ι.Ε.Κ., Ι.Ε.Κ. άλλων Υπουργείων ή Οργανισμών ή Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., που διαθέτουν «Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης» (Β.Ε.Κ.) και συγκεκριμένα:

Α. Απόφοιτοι παλαιού τύπου Ι.Ε.Κ. του Ν. 2009/1992 όλων των ειδικοτήτων.

Β. Απόφοιτοι νέου τύπου Ι.Ε.Κ. του Ν. 4186/2013.

Γ. Απόφοιτοι των τμημάτων «Στελεχών τουριστικών γραφείων» & «Στελεχών οργάνωσης ψυχαγωγίας», διετούς διάρκειας του Ο.Τ.Ε.Κ., που είχαν ιδρυθεί βάσει του Β.Δ. 151/1971.

Δ. Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. που απέτυχαν σε προηγούμενες εξετάσεις (Πρακτικό ή Θεωρητικό) (μόνο στο μέρος των εξετάσεων στο οποίο απέτυχαν, εφόσον δεν έχουν αποτύχει για δεύτερη φορά σε έξι (6) διαδοχικές εξεταστικές περιόδους).

Πρόγραμμα των εξετάσεων

Το οριστικό πρόγραμμα των «Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2018» και η κατανομή των υποψηφίων ανά ειδικότητα και Περιφέρεια, θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και την ολοκλήρωση διαδικασίας ελέγχου πληρότητας και επικαιροποίησης των αιτήσεων.

Περισσότερα στη σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση