Θρήνος στο Φωκικό ποδόσφαιρο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 09:00 Θρήνος στο Φωκικό ποδόσφαιρο!

Την απώλεια του Πολυχρόνη Φαρόπουλου θρηνούν στο Φωκικό που θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με μαύρα περιβραχιόνια.

Οκτώ χρόνια πάλεψε με την κακιά αρρώστια και έφυγε όρθιος και με αξιοπρέπεια, όπως έκανε σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του. Ο λόγος για τον Πολυχρόνη Φαρόπουλο τον άσο του Φωκικού της δεκαετίας του ’70 και επί σειρά ετών παράγοντα της Αμφισσιώτικης ομάδας, που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι χτυπημένος από τον καρκίνο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του επίσημου Φωκικού:

«Για τη "φυγή" του Πολυχρόνη

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την απέραντη οδύνη του για την αναντικατάστατη απώλεια ενός θρύλου της ομάδας μας.

Ο Πολυχρόνης Φαρόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τη δεκαετία του 70 κ εν συνεχεία για 25 συναπτά έτη διοικητικός παράγοντας. Σφράγισε ανεξίτηλα μια ολόκληρη εποχή για το Φωκικό έχοντας απαράγραπτη και καθοριστική συμμετοχή σε μια μεγάλη σειρά επιτυχιών του συλλόγου στη σύγχρονη ιστορία του, που δόξασαν το όνομα του Φωκικού και αύξησαν το βάρος της φανέλας και το κύρος της λατρεμένης του ομάδας.

Απευθύνουμε τα πλέον θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο πένθος τους.

Αντί στεφάνου, η ομάδα μας θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό στο "Άλμα ζωής" για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι μας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες της ομάδας μας θα αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο ως ελάχιστη συμβολή τιμής κι ένδειξη πένθους για το χαμό του μεγάλου αυτού παράγοντα και φίλου μας.

Καλό κατευόδιο, Πολυχρόνη!!»

Τα συλλυπητήρια τους εκφράζουν και οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ "ΠΟΛΥ" ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΈΝΕΙΣ.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση