Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Προετοιμάζει την εκθεσιακή πολιτική του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 10:41 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Προετοιμάζει την εκθεσιακή πολιτική του

Προτάσεις μέχρι 30 Νοεμβρίου από επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέλη του…

Τη στοχευμένη συμμετοχή του σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, προετοιμάζει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα περιμένει προτάσεις των μελών του για τη συνδιαμόρφωση ενός πλάνου απαραίτητου για την καλύτερη προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου με το οποίο καλεί τα μέλη του να συνδράμουν στη σύνταξη της εκθεσιακής πολιτικής δίνοντας ιδιαίτερο βάρος και στις εξαγωγές:

«Στο ευρύτερο πλαίσιο της πολιτικής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων – μελών μας, πρόκειται να καταρτισθεί & να υλοποιηθεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού για το έτος 2019. 

Κύριος στόχος μας είναι η οργανωμένη προώθηση – προβολή των δυναμικών προϊόντων & υπηρεσιών του Νομού μας  στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί η εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου μας για το επόμενο έτος που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τις εκθέσεις που προτίθεται να συμμετάσχει ο φορέας μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή, θεωρώντας απαραίτητη & ουσιαστική τη συμβολή των επιχειρήσεων – μελών μας, σας καλούμε να καταθέσετε τυχόν προτάσεις σας (στόχευση εκθέσεων εσωτερικού – εξωτερικού, αγορές – στόχους που σας ενδιαφέρουν, κλάδοι προϊόντων & υπηρεσιών που επιθυμείτε να προβληθούν κτλ) ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε τις επόμενες δράσεις εξαγωγικού προσανατολισμού.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις προτάσεις σας, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3 Λαμία 35131, τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αρμόδιος επικοινωνίας: κ. Χρήστος Σανίδας – Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων)».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση