Στην «Αυτοκίνηση EKO 2018» η CarbonOff

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 11:14 Στην «Αυτοκίνηση EKO 2018» η CarbonOff

Αναζωογόνησε τον κινητήρα σου και δες αμέσως τη διαφορά!!!

Στην Έκθεση «Αυτοκίνηση EKO 2018», συμμετέχει με δικό της περίπτερο η CarbonOff και σας περιμένει να σας δείξει πώς μπορείτε να αναζωογονήσετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας με Αυθεντικό CarbonOff και να λάβετε μια προσφορά έκπληξη!

Η νέα καινοτόμος μέθοδος για τον καθαρισμό του κινητήρα με υδρογόνο και στη Λαμία, με την εγγύηση του ονόματος "Ανδρικόπουλος".

Εαν θέλεις να δεις τη μηχανή του αυτοκίνητου σου να δουλεύει και πάλι σαν καινούργια και φυσικά πιο οικονομικά, δεν έχεις παρά να ενημερωθείς για τη νέα εύκολη, απλή και αποτελεσματική μέθοδο εσωτερικού καθαρισμού του κινητήρα.

Ο καθαρισμός του άνθρακα, δηλαδή το ξεκάπνισμα των κινητήρων, επιτυγχάνεται με την χρήση γεννητριών υδρογόνου υψηλής τεχνολογίας οι οποίες χρησιμοποιούν τα παράγωγα αέρια της ηλεκτρόλυσης του ύδατος, Υδρογόνο και Οξυγόνο και συνδέονται με την εισαγωγή του κινητήρα για όσην ώρα διαρκεί ο καθαρισμός.

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο ακούει στο όνομα «Carbon Off» και στη Λαμία αντιπροσωπεύεται από ένα όνομα με εμπειρία και ιστορία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο Ανδρέας Ανδρικόπουλος σας περιμένει στο 2ο χλμ Λαμίας - Αθηνών, καθημερινά από τις 9:00' το πρωί, μέχρι τις 3:00' το μεσημέρι. Τηλέφωνο για ραντεβού 22310 26523.

Δείτε τι μας είπε ο ίδιος στην κάμερα του LamiaReport

Προσαρμοσμένη αναζήτηση